NUEVA TEMPORADA 2.010-11. SENIOR MASCULINO AUTONOMICO. GRUPO C.

martes, 21 de septiembre de 2010

MUCHA SUERTE SERGIO...

Sergio Vidal "Skywalker" ya es jugador EBA. El pasado sábado debuto oficialmente en la categoría nuestro "Sergio" el mejor jugador setabense de los últimos años y jugador franquicia de nuestro equipo en Nacional estas últimas temporadas. Enrolado en las filas del CB Cinco de Albacete contribuyó con sus 12 puntos a la primera victoria de su equipo en la díficil cancha del San Isidro ( Tenerife ).

Parece que fué ayer cuando aquél "flacucho" chiquillo empezó a jugar al basquet en nuestro club. Dotado de un innegable talento para este deporte a sus 22 años ha tenido el premio a su trabajo durante estos años y ya ha debutado en una categoría tan exigente como la EBA.

Desde este "su club" queremos trasmitirle nuestras más sinceras felicitaciones y decirle que estamos orgullosos de su trayectoria aunque sabemos que esto solo es el comienzo y seguro que
llegará a conseguir metas más altas. Talento, capacidad de trabajo y ganas de aprender no le faltan. Seguro que aprovechará sus oportunidades.

Todos en el club vamos a seguir a nuestro particular "crack" y seguro que se van a organizar algún que otro viajecito a Albacete ( junto a los amigos de Pereres ) para ver algún partido.

Mucha suerte campeón. Te deseamos lo mejor.

CB XATIVA

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Sergio eres el millor. Que tingues tota la sort que et mereixes.

Jose. También conocido como Lakers. dijo...

No hay palabras, haberle visto crecer es una pasada. ¡Y lo que nos queda por ver aún!

Anónimo dijo...

Lakers,el que no te paraules per a descriure el pas per el C.B.Xativa soc jo,per molt prop o lluny que estiga jugant els meus colors sempre seran el roig i el blanc...

Estes paraules me plenen d'orgull,i mes venint de la persona que ha fet i fa que el C.B.Xativa no desaparega i l'haja dut a les cotes mes altes del club en tota la seua historia(lliga valenciana i una mes que meritoria cuarta plaça en 1ª nacional),sense tu,res d'aixo havera sigut posible,gracies Presi.

Ara comença una nova etapa en autonomica,una categoria molt exigent,on els meus germanets Joan i"Farru"pegaran un pas endavant segur,que junt els montesins,eixos tios tan competitius que venen d'estar a un pas de jugar la fase d'ascens a nacional,van a donar que parlar i molt en esta categoria(si Vicent deixa de fer dobles,clar está,jajaja...si tio,els fas)

Nomes em queda despedir-me,desijant-vos tota la sort del mon que estic segur que no vos fara ni falta i dir-vos:

¡¡¡¡¡¡¡¡AMUNT C.B.XATIVA!!!!!!!!!

Un abraç desde Albacity a tots familia.

Sergio Vidal Baldovi

Anónimo dijo...

Sergiete, Presi, tots, una abraçada plena d'anyorança i el desig més gran per al triomf d'un jugador que mereixia esta oportunitat, i una persona, Vicent, que ha demostrat que l'amor i la passió per un esport està per damunt dels diners, les federacions, els moments dolents, i fins i tot, alguna vegada, de la família.
El anys de Xàtiva han estat un regal infinit per a la meua última etapa de jugador. I l'oportunitat d'aprendre amb Pedro, increïble.
Sincerament, enguany arribà setembre i algo faltava, després de quatre anys no ens reuníem a Xàtiva un grup, sobretot, d'amics.
Tot i això, els vincles ahí queden, i l'apreci i el record impossible d'esborrar.

Sort, tota la que us mereixeu uns i altres.

Des de Guadassuar, el vostre amic Ximo Roig.

Anónimo dijo...

Gracies Ximo:

El gran plaer per a nosaltres ha sigut el tindret al nostre costat aquestos anys. Saps que sempre tens i tindras les portes obertes de aquest club: "de la teua casa".

Un fortisim abraç.

CB Xativa